Blogger Widgets

Saturday, 26 November 2016

pointer semester 3 berapa?

assalamualaikum...

pejam celik pejam celik ... dah masuk semester 4, sekejap je lagi nak habis... hehe . alif sedih sikit sebab selama belajar di politeknik ibrahim sultan ni mula sem 1 sampai sem 3 belum lagi dapat anugerah ketua jabatan (macam dekan lah)

masih ingat lagi sem 2 lagi 0.01 nak jadi 3.49...hua3 sikit lagi tuhhhh...tapi apakan daya..

alif pun berusaha lagi pada sem 3 ni, buat tugasan assigment sampai pagi...nak kejar dead line...dengan masalah member tak nak buat kerja...semua lahh kena hadap.. (sebab tuh lama ta buat entri hurm)

semualahhhh kena all out alif buat dengan subjek inggeris alif tak minat, pon buat bebetol...(tak pandai cakap bi haha) nak nak kena buat tugasan role play ahahah.. tahu ke?


last2 pada sem 3 alif dapat pointer 3.44 hurmm...tu pon lagi sikit nak dapat dekan...kecewa...tapi at least hpnm meningkat...

sekarang alif dah masuk sem 4..ada muet...nak tanya muet tu senang tak?  hahah...alif harap korang yang tengah baca ni mendoakan kejayaan alif ye..heeeee


sekian...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...