Blogger Widgets

Sunday, 8 May 2016

5 BAHAGIAN UTAMA LELAKI YANG PEREMPUAN GILAI!


Nak tak nak ini lah senarai bahagian utama LELAKI yang PEREMPUAN gilakan dan idamkan selama ini! Jum kita lihat 5 bahagian utama lelaki yang mampu menarik perhatian perempuan.six pack


gambar hiasan

1 . Sememang nya perempuan sangat mendambakan lelaki yang berotot dan mempunyai six pack. Hal ini kerana, lelaki yang mempunyai rangka badan yang berotot boleh melambangkan kegagahan untuk melindungi kaum hawa dan menjadi idaman setiap perempuan daripada lelaki.
punggung mantap2 . bunyi nya agak kelakar. tapi perempuan amat tertarik terhadap lelaki yang berpunggung mantap seperti atlet! menjadikan lelaki bertambah seksi di pandangan perempuan. lagi-lagi jika lelaki mengenakan seluar yang ketat di bahagian punggung lalu berjalan ala tonggek mampu merangsang dan menguggat iman perempuan! 

rahang yang tajam


gambar hiasan

3 . wajah lelaki yang mempunyai rahang yang sharp mampu membuat para perempuan melting (cair). Para perempuan amat minat rahang seperti ini kerana kelihatan lebih macho. Selain itu rahang yang tajam dapat menonjolkan kriteria maskulin bagi lelaki!

dada yang bidang


gambar hiasan

4 . Sebenarnya perempuan ini suka memeluk bahagia dada lelaki yang bidang! mereka berasa amat selesa jika baring di dada lelaki. perempuan mudah tertarik melihat lelaki berjalan dengan melebarkan dada yang bidang. kadang-kadang walaupun takde six pack, ada dada bidang pon ta apa :)

urat tangan


gambar hiasan


5 . Perempuan sememangnya suka melihat tangan lelaki yang mempunyai urat yang timbul kerana kelihatan maskulin dan jantan! selain itu, perempua suka memegang urat2 yang timbul itu! 


6 comments :

 1. hahaha punggung mantap? really?? :p

  ReplyDelete
 2. yee betolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 290%

  ReplyDelete
 3. x pernah perhatikan pun punggung.
  tp lebih cenderung pd urat tangan. sbbnya nak tau lelaki tu rajin @ pemalas. tengok tgnlah. jgn tgk kaki yer.

  berhati2 juga bila tgk tangan. sbb tangan berurat x semestinya lelaki yg rajin. penagih juga byk yg mempunyai urat tangan.

  ReplyDelete
 4. Tapi sy takut tngok urat tu! !!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...